Kinderarbeid voor de Spelen




























Om de twee jaar, is een orgie van sport indrukwekkende prestaties tijdens de Olympische Spelen. De verhalen zijn dat er een heel ander soort indrukwekkende orgieën plaatsvinden in het Olympisch dorp, maar we krijgen tot de verbeelding. Ik kan genieten van de prachtige en soms dramatische beelden, vol drama en heroïek, duizenden atleten training uur werk dat een kritiek moment probeert, bracht in de uiteindelijke uitkomst. De schoonheid van de Olympische Spelen, ik denk ook dat ik ook sporten die ik normaal zie, bijna nooit, als ik weet echt niet me te zien. Atletiek, zwemmen, judo en gymnastiek zijn sport games voor 17 dagen, dan is 1444 dagen in de Nederlandse vergetelheid. Het nadeel voor de sport (ERS), maar what the hell, de charme van het stuk.
Ik vind het fascinerend om te zien hoe atleten tot het uiterste gaan om haar droom te verwezenlijken. De verhalen zijn legio en waar echt fantastisch, vol met jongens boeken. Maar helaas ik zie ook de andere kant van de sport, namelijk het slachtoffer en de ijzeren discipline die vereist vele jaren van hard trainen om behoud van de werkgelegenheid. Bloed, zweet en tranen geldt voor elke atleet en verdient alle respect, natuurlijk, maar helaas zijn er genoeg gevallen, zodat we kunnen zien dat sport ongezond is. Organen van 30 Al jaren en door de intense sportieve leven en het al dan niet gedragen (ernstige) verwondingen.
Maar ondanks dat het ongezond is, ik heb geen sympathie voor atleten. Het is een keuze, en als ze met succes uitgevoerd, is er vaak een (goede) financiële compensatie. Maar alleen voor deze verkiezing. Maarten van der Weijden (winnaar van Olympisch goud in Peking op de 10 km open water zwemmen) zei het heel treffend in de week dat de sport moet een volwassene keuze. Elk kind zal ontwikkelen, omdat hij het leuk vindt. Natuurlijk, met plezier samen met talent en de resultaten, er is niets mis, zelfs met kinderen die 4 of 5 keer per week op een hoog niveau. Ik kijk om me heen en voor de kinderen, bijvoorbeeld, willen in staat zijn om door te geven aan volleybal te spelen bijna elke dag, maar dit is gelukkig nog niet in topsport.
Een keuze voor professionele sport je kunt, denk ik alleen maar van 16 voor u, dan bent u verstandig en verantwoordelijk jonge volwassenen op zulke zelf-bewuste keuzes te hebben. Zijn of haar lengte, moet een atleet vele jaren van training nodig is en het werk moet ook rekening gehouden worden in het lichaam. Een lichaam is volledig verbouwd in alleen zijn 23ejaar. Sterker nog, pas na een atleet 23eop de toppen van zijn kunnen, uit te voeren in het bijzonder in de sport waar kracht belangrijk is. De (sport) experts vermoeden dat een atleet ten minste tien jaar van de opleiding werk om de prestaties te wensen te maximaliseren. De eerste vier van deze 10 jaar waren de meest fanatieke sport op jonge leeftijd kunnen zijn. Maar de laatste zes moeten echt eens op een professioneel niveau, waar sport gebeurt er echt een keuze voor een levensstijl. Dus een eenvoudige berekening blijkt dat slechts een topatleet van zijn 22e/23eeen ultieme prestaties voor deze stichting meer dan alleen talent.
Gelukkig zijn de meeste sporters zijn ook de jaren twintig toen ze leveren topprestaties tegen de dertig. Helaas zijn er sporten waar de prestaties op dit moment op veel jongere leeftijd, ook bij deze Olympische Spelen. De hele wereld ligt op 16 en 17 jarige meisjes die top prestaties te leveren op de turnmat, maar ook een 15-jarige Litouwse, die een gouden medaille won in het Olympisch zwembad. Mooie prestaties, maar als je erover nadenkt om te klagen. Omwille van de duidelijkheid, ik heb niets tegen 16-jarige op basis van hun talent om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Vaak aan deze vier of acht jaar later bij de echte medailles en hun topprestaties.
Maar 16-jarige gymnasten worden opgeleid, zodat ze op hun hoogtepunt, jaren voordat het zou moeten zijn. U kunt op mij rekenen: 10 jaar van intensieve training werken achter de rug, als je 16 jaar oud. Ja, dat betekent dat je op je zesde jaar te leven op een manier die met de werkzaamheden van veel van uw lichaam. Het moet echt denken ongeveer 2-4 uur per lichaam zware lichamelijke inspanning. Een keuze die een kind op die leeftijd zelf niet te maken, maar de ouders voor het kind. Een zeer twijfelachtige beslissingen waarvan ik denk dat verwerpelijk is: het is niets meer dan kinderarbeid. Op zo'n jonge leeftijd al een kind zo veel fysiek, en min of meer gedwongen om te doen werk is echt zorgwekkend. De kinderen ontwikkelen sociaal en volledig op haar 18e lichamelijk uitgeput en vaak ontsporen. Relaties met ouders worden vaak gebroken en alcohol-en drugsgebruik is serieus groot.
Hoe mooi zijn sport helaas soms het is heel erg gebroken. Jonge kinderen zijn marionetten van de (zieke) ouders die alleen in geld, in plaats geïnteresseerd in het geluk van hun kinderen. En het ergste zijn de kinderen die niet eens de top pick. De applicatie is soms erger dan om te winnen .....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar